DR. PETŐ IVÁN

Full text search

DR. PETŐ IVÁN
DR. PETŐ IVÁN (SZDSZ): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Sági Képviselő Úr! Feltehetően újabb kérdést kapnék vagy kétperces felszólalást, ha most nem szólalnék meg - megszólalok. Mások a normák ma Magyarországon a közszolgálati rádiózással kapcsolatban, mint az emlékezetes kandalló előtti beszélgetések idején voltak. Azt gondolom, hogy függetlenül attól, hány embernek tetszik, hány embernek nem, a médiatörvénybe nem fér bele az, hogy automatikusan egy politikusnak műsora legyen a Rádióban, ilyen egyszerű a kérdés.
(Az elnöki széket dr. Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke foglalja el.)
Balogh képviselő úr, hogy is mondjam, veretes szavait valószínűleg még sokszor fogjuk hallani a következő költségvetési beszámoló kapcsán, és majd újra meg újra el lehet mondani, hogy a képviselő úr kíméljen meg a maga politikai álláspontjától, inkább a tényeket nézze, és fogadja el a kormány költségvetési beszámolóját. Feltehetően nem fogja megfogadni a jó szót. A parlament természete már csak ilyen, hogy itt bizony politikai álláspontok jelennek meg, azok is politizálnak, akik arra intik a többieket, hogy ne politizáljanak. Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť