KOVÁCS TIBOR

Full text search

KOVÁCS TIBOR
KOVÁCS TIBOR (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Az előzőekben Turi-Kovács képviselő úr rám célzott, amikor az elmúlt ciklusban a termékdíjtörvénnyel kapcsolatos szabályozásról esett szó. Úgy látszik, hiábavaló kísérlet volt a részemről a késő éjszakai órán, hogy elmagyarázzam az akkori miniszter úrnak, hogy milyen hibák voltak abban a törvényjavaslatban. Nem magával a termékdíjjal kapcsolatban fogalmaztam meg az aggályaimat, hanem azzal kapcsolatban, hogy milyen pontatlanságok és hibák voltak abban a törvényjavaslatban. De úgy látszik, hogy ez hiábavaló kísérlet volt a részemről.
(13.20)
Egy dolgot azonban megígérhetek, bár a képviselő úr egy olyan dologról beszélt, ami nincs itt a parlament előtt, tehát nem tudjuk, hogy tulajdonképpen mire utalt a képviselő úr, de hogyha lenne ilyen ökoadó, ha az olyan trehány módon lenne előkészítve, mint ahogy az az előző ciklusban a termékdíjtörvénnyel kapcsolatban történt, akkor megígérem, hogy ezt a javaslatot is ugyanúgy fogom kritizálni, mint annak idején azt a javaslatot.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiban. - Dr. Turi-Kovács Béla tapsol: Én is köszönöm!)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť