VINCZE LÁSZLÓ

Full text search

VINCZE LÁSZLÓ
VINCZE LÁSZLÓ (Fidesz): A mai nap címe, hogy mit hoz a családoknak, mit hoz a vidéki családoknak a Medgyessy-csomag, az új Bokros-csomag. Hát az őstermelők tönkretételét, a családi gazdálkodók tönkretételét. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a falugazdász-hálózat szétkergetése, tehát azon segítőknek, szakembereknek a szétkergetése, akik segítették eddig a gazdák ezreit, tízezreit. Ezáltal most létbizonytalanság van, nehéz helyzet van vidéken, értékesítési gondok vannak, és bizony ez családok ezreit, tízezreit érinti, és ezt így élik meg az emberek.
Az európai csatlakozás előtt, ahelyett, hogy segítene a Medgyessy-kormány, gátolja a családok előrejutását, nem engedi, hogy pénzhez jussanak, szűk érdekek képviselete miatt és mentén.
Tehát magyarán mondva csak szó, szó, amit önök eddig elmondtak, és összességében nehéz helyzetet eredményez a családok százezreinek.
Köszönöm megtisztelő figyelmüket. (Taps az ellenzéki padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť