BOLDVAI LÁSZLÓ

Full text search

BOLDVAI LÁSZLÓ
BOLDVAI LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm szépen. Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! A Font képviselő úr által említett és a módosító javaslatában megfogalmazott nyilvános stratégia, üzleti terv, alapítói határozat mint kritérium kapcsán szeretném elmondani, hogy azt gondolom, azzal együtt, hogy egy Magyar Fejlesztési Bankról szóló törvénnyel van dolgunk, amely egy speciális fejlesztési pénzintézetről szól, azt hiszem, hogy a bank prudens, átlátható működésének, alapvetően mint banknak nem az a kritériuma, hogy ezt nyilvános stratégia vagy üzleti terv mellett teszi-e meg.
Azt gondolom, hogy ez a garanciarendszer a bank átalakításából következik, azokból a szabályozásokból, amelyek többek között ennek a törvénymódosításnak is az alapját képezik. És azt hiszem, azok a kritériumok, amelyek a bank kapcsán többek között a kormány előtt való elszámolás és beszámolás tárgyában megfogalmazódnak, amelynek következtében a kormányülésen hozott határozat teljesen természetesen megjelenik a Határozatok Tárában, tehát nyilvános és nyomon követhető, kellően jelentik azokat a garanciális elemeket a Magyar Fejlesztési Bankról szóló korábbi, 2001-ben elfogadott törvénnyel szemben, amelyek a bank átlátható és prudens működéséhez hozzájárulhatnak.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť