BOLDVAI LÁSZLÓ

Full text search

BOLDVAI LÁSZLÓ
BOLDVAI LÁSZLÓ (MSZP): Tisztelt Képviselőtársaim! Font Sándor hozzászólásának egyetlen elemére szeretnék reagálni. Én nem mondtam azt, hogy nem kívánunk autópályát építeni, illetve autópálya-építést finanszírozni. Azt mondtam, hogy azzal a gyakorlattal akarunk szakítani, ami a mi felfogásunk szerint helytelen volt, hogy olyan feladatokat, amelyek egyértelműen a költségvetés keretein belül tervezhetők és az adott ágazati minisztérium költségvetési soraiban kell hogy szerepeljenek - többek között az útfejlesztések, illetve autópálya-finanszírozás -, azokat ott szeretnénk elkövetni. Azért szeretnénk ezt megtenni, mert egy költségvetés megítélése szempontjából - ha szabad ilyet mondani -, a költségvetés prudenciális szabályainál is teljesen természetes, hogy az elszámolásoknak megfelelően azokat a tételeket és azokat a tényezőket, amelyek költségvetési feladatot finanszíroznak - és egy autópálya- vagy egy útfejlesztés ilyen feladatnak minősíthető -, azokat a költségvetés ágazati fejezetei között kell elszámolni és ott kell bemutatni.
Azt hiszem, ennek következtében teljesen világos, hogy ezeket a feladatokat az illetékes minisztérium költségvetési sorában kívánjuk, illetve gondoltuk megtervezni, és onnan fogjuk finanszírozni.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť