BOLDVAI LÁSZLÓ

Full text search

BOLDVAI LÁSZLÓ
BOLDVAI LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselőtársaim! A Font Sándor által a 24. pont alatt beadott módosító javaslathoz szeretném azt elmondani, hogy a magam részéről el tudom azt fogadni, és támogatni is tudom, hogy a módosító javaslat szellemének megfelelő módosítást a költségvetési bizottságban közös javaslatként, bizottsági módosító javaslatként beadjunk, ami azt a kritériumot elégítené ki, hogy nemcsak a Magyar Fejlesztési Bank vezető szerveire, hanem a Magyar Fejlesztési Bank százszázalékos tulajdonában lévő társaságokra is kiterjedjen ez az összeférhetetlenségi szabály.
A javaslatom az lenne, és ezt majd a költségvetési bizottságban meg tudjuk beszélni, hogy a mellékletben felsorolt cégek szerepeljenek, nem a százszázalékos, de ugyanazt a kritériumot ki fogja ez elégíteni.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť