DR. HORVÁTH JÁNOS

Full text search

DR. HORVÁTH JÁNOS
DR. HORVÁTH JÁNOS (Fidesz): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Font Sándor képviselő úr azt mondta, hogy voltaképpen stilisztikai vagy szemantikai módosítás, amit ő tett az 1. pontban. Én ezt lényegnek tekinteném, ha meg tetszik engedni, mert a szükséglet és a feladat között, az a módosítás, amit a képviselő úr javasol, valóban egy lényeges dolog. A feladatot a magángazdaság, a piacgazdaság elvégezné, a szükséglet, az a közérdek, ami nem jönne létre, hacsak nem látjuk, és nem teszünk valamit ezért.
Tehát az, hogy ez mibe kerül, képviselő úr, és Tóth András képviselő úr megnyilatkozásainak is egyik visszatérő témája ez, hogy azért vannak viták, olyasmiről vannak viták, amit meg sem fogalmazunk tisztán. Nincs megfogalmazva, és nem is igényeljük, nem is követeljük, a kormánytól nem kívánjuk meg, hogy úgy terjessze be a törvényjavaslatot, hogy van ahhoz egy melléklet vagy egy analízis, vagy elemzés, amely kimutatja, hogy ebből a - mondok egy számot - 100 millió forintból annak mennyi a juttatás értéke. Ennek a kiszámítását minden bank csinálja, minden kereskedő csinálja, a magánszférában ez megvan, a diákjaim az egyetemen megbuknának, ha nem tudnák csinálni, de mi, törvényhozók nem kívánjuk ezt meg. Erről van szó.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki pártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť