ELNÖK (dr. Szájer József)

Full text search

ELNÖK (dr. Szájer József)
ELNÖK (dr. Szájer József): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az egyes törvények és törvényerejű rendeletek hatályon kívül helyezéséről szóló törvényjavaslat módosító javaslatainak határozathozatala. Az előterjesztést T/1386. számon, az alkotmányügyi bizottság ajánlását pedig T/1386/6. számon kapták kézhez. Emlékeztetem önöket, hogy az előterjesztői zárszó már elhangzott, így most csak a határozathozatalokra kerül sor.
Az előterjesztő az ajánlás 6. pontjában szereplő javaslatot támogatja. Először erről határozunk. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a támogatott indítványt. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a támogatott módosító javaslatot 200 igen szavazattal, 118 nem szavazattal elfogadta.
Az ajánlás 1. pontjában Gyimesi József a 3. §-ban a hatályba léptető rendelkezést módosítja. A bizottság nem támogatja. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 128 igen szavazattal, 193 nem szavazattal, 1 tartózkodással nem fogadta el.
Az ajánlás 2. és 5. pontjaiban Gyimesi József egyes emléket állító jogszabályokat hatályon kívül helyező törvényeket kíván hatályban tartani. A bizottság nem támogatja. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 130 igen szavazattal, 193 ellenszavazattal nem fogadta el.
Az ajánlás 3. pontjában Gyimesi József az előző parlamenti ciklusban elfogadott deregulációs törvény hatályban tartását kezdeményezi. Ezt a javaslatot a bizottság nem támogatja. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 130 igen szavazattal, 193 ellenszavazattal nem fogadta el.
Tisztelt Országgyűlés! Az ajánlás 4. pontjában Gyimesi József egyes vagyonelszámoltató törvények hatályban tartását kezdeményezi. A bizottság ezt sem támogatja. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 128 igen szavazattal, 193 ellenszavazattal nem fogadta el.
Tisztelt Országgyűlés! Határozathozatalunk végére értünk, a zárószavazásra a következő ülésünkön kerül sor.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť