LEZSÁK SÁNDOR

Full text search

LEZSÁK SÁNDOR
LEZSÁK SÁNDOR (MDF): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Egyetértek Imre Zsolt képviselőtársammal, aki kiemelte, hogy mennyire szükséges a közintézmények akadálymentesítése. És egyetértek Kósáné Kovács Magda képviselőtársammal is, aki többek között arról beszélt, hogy a magunk példájára, a magunk példázatára is szükség van. Újólag elgondolkodtam azon, hogy vajon itt az ország legszebb munkahelye mennyire akadálymentes, a tisztelt Ház, ez az épület, vagy akár a képviselői irodaház.
Jól tudom, hogy elindult a tervezés, de bizony, amíg akár a Képviselői Irodaházban, akár az ország legszebb munkahelyén, a Parlamentben ez megoldatlan marad, addig ebben a Házban közintézmények akadálymentesítéséről beszélni… - idézem Kósáné Kovács Magda képviselőtársamat: üres formalitássá válik minden ilyen utólagosan elemzett jelentésnek a tárgyalása.
És nagyon kérem az elnök urat, hogy a házbizottság ülésén említse meg ezt a megjegyzést, ezt a rövid kis kétperces megszólalást - másfél percest.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť