DR. MAGDA SÁNDOR

Full text search

DR. MAGDA SÁNDOR
DR. MAGDA SÁNDOR (MSZP): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Számomra nem meglepő, hogy Bernáth képviselő asszony olyanról beszél, amiről nincs információja. Szeretném bejelenteni, hogy amit az önökhöz közel álló lap leadott, azt rágalomnak tekintem. A jogászunk, akit felkértem, a holnapi napon a feljelentést megteszi. Ebből adódóan az a kérésem, hogy azután ítélkezzenek, amikor ezt a bíróság is megteszi.
Szeretném elmondani: a két választás között, szintén koholt vádak alapján, a Fidesz részéről tett rágalmazás már a bíróságon átment - elutasította, teljes mértékben felmentett, de nagyon sok kárt okozott. Amikor ön arról beszél, hogy egymásra kell figyelni... (Tóth István: Igaz volt!) Még egyszer mondom: a bíróság elutasította, kedves képviselő úr! (Az elnök megkocogtatja a csengőt.) Nagyon rossz dolog az, amikor ön itt a hazugságaival félrevezeti még a Házat is - a bíróság elutasította. És kikérem magamnak, legalább itt ne hazudtolja meg a bíróságot! Ezért azt szeretném kérni, meg kell ezt várni, és amennyiben ennek az esetnek a végén a bíróság engem elmarasztal, akkor én ténylegesen meg fogom követni. Szeretném bejelenteni... (Folyamatos közbeszólások a Fidesz padsoraiból. - Az elnök megkocogtatja a csengőt.)
Még egyszer mondom, szeretném bejelenteni azt, hogy ezzel én a magam részéről lezártnak tekintem. Önök meg fogják majd tudni, hogy kinek volt igaza, ki rágalmazott, és addig lehetőleg egyik oldalról sem kell rágalmazni, amíg a tények nem válnak valósággá.
Köszönöm szépen, ezt szerettem volna kérni. (Taps a kormányzó pártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť