KUNHALMI ÁGNES

Full text search

KUNHALMI ÁGNES
KUNHALMI ÁGNES (MSZP): Nem tudom elfogadni államtitkár úr válaszát. Egyébként kérdezze meg, államtitkár úr, azokat a tanítókat, azokat a szülőket és gyerekeket, akik nem kapták meg a tankönyvet. Én tudom, hogy hány millió tankönyvet szórtak szét az országban, de ugye, minden gyermeknek mekkora sikertelenséget okoz, ön is tudja azt, ha nem jön meg időben a tankönyv, és a pedagógusok nem tudnak időben elkezdeni dolgozni.
Nézze, államtitkár úr, az idő rövidsége miatt szeretném önöknek elmondani még egyszer, hogy megértsék. Nem azzal van a baj, hogy önök egyformán magas szintű minőséget akarnak egy kazincbarcikai gyereknek, egy kiskunmajsai gyereknek és egy rózsadombi gyereknek, a cél jó. Csak azt tessenek megérteni, hogy uniformizált tankönyvpiaccal, egyentankönyvvel, a kísérleti tankönyvekkel, kidobva húsz év tudását az országban, ezt nem fogják tudni megcsinálni. Akkor legalább adjanak egyen-laptopot mindenkinek, de ahhoz is mindig differenciált szoftverek kellenek, mert a XXI. században, ha a gyerekeket differenciált gondolkodásra akarjuk megtanítani és tanulni (Az elnök a csengője megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.), ahhoz bizony differenciáltabb tankönyvek is kellenek, és nem uniformizálás.
Köszönöm. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť