L. SIMON LÁSZLÓ,

Full text search

L. SIMON LÁSZLÓ,
L. SIMON LÁSZLÓ, a Miniszterelnökség államtitkára: Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Az az igazság, hogy a mai vitában új szempont nem merült fel. Minden egyes, képviselőtársaim által felvetett kérdésre már az általános vitában mind az előterjesztői expozéban, mind a vita lezárásakor érdemben válaszoltam. Annyit szeretnék csak megjegyezni, Hiszékeny képviselőtársamnak tájékoztatásul elmondva, hogy ennek a törvényjavaslatnak számos pontját éppen az önkormányzatok, illetve az önkormányzati szervezetek kérésére nyújtottuk be. Tehát nemhogy nem akarjuk az érintettekkel megbeszélni a változtatást, hanem minthogy itt egy öt elemből álló törvénymódosításról van szó, számos momentuma éppen az érintettek kérésére került be a törvényjavaslatba.
Mást nem is kívánok elmondani, én azt hiszem, hogy mindent elmondtam az általános vitában, fölösleges a szószaporítás. Arra kérem képviselőtársaimat, hogy az egységes szerkezetbe foglalt törvényjavaslatot szíveskedjenek szavazatukkal támogatni. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť