LÁSZLÓ TAMÁS

Full text search

LÁSZLÓ TAMÁS
LÁSZLÓ TAMÁS (Fidesz): Tisztelt Ház! Köszönöm a szót. Az előttem szóló képviselő úrnak csak néhány mondattal válaszolnék az általa elmondottakra. A szocialisták ezeket a közműcégeket eladták, és az ottani szabályozás bizony azt tette lehetővé, hogy maximált profitot biztosítottak ezen cégek számára. Ezzel szemben azt gondolom, hogy ezek az intézkedések, ezek a lépések, ezek a közműcégekben történő részesedésvásárlások bizony a magyar lakosság érdekében végzett tevékenységek voltak. Valamennyi lépés, amelyet felsoroltunk, mind olyan lépés, amely a magyar lakosság érdekeit szolgálja. Szerintem az, hogy az Eximbanknak forrást juttatunk, azt a hitelezési gyakorlatot, hitelezési aktivitást erősíti, amire óriási szükség van. Valamennyi olyan tétel, amit felsoroltunk, olyan gondolatok, olyan tételek, amelyek a 2015. évi költségvetésben ésszerű és pozitív tartalmú módosítások.
Azt gondolom, mivel még szavazásra nem került sor, hogy mindent teljességgel időben teljesített a kormány is, és a holnapi szavazással a parlament is ezt fogja tenni. Köszönöm a figyelmet.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť