DR. FÓNAGY JÁNOS

Full text search

DR. FÓNAGY JÁNOS
DR. FÓNAGY JÁNOS nemzeti fejlesztési minisztériumi államtitkár, a napirendi pont előadója: Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! A megállapodás létrehozásának kiemelt célja, hogy az európai uniós szabályozással, valamint az Európai Unió és az Egyesült Arab Emírségek közötti megállapodással is összhangban lévő szilárd jogi keretet biztosítson a légitársaságok számára a menetrend szerinti járatok üzemeltetésére.
A megállapodás lehetővé teszi a két ország közötti közvetlen légi összeköttetések további fejlődését, hozzájárulhat a gazdasági, kereskedelmi, kulturális, turisztikai és egyéb kapcsolatok fejlesztéséhez, fejlődéséhez is.
Budapest és Dubaj között a Wizz Air jelenleg is üzemeltet járatokat, az Emirates Airlines pedig a 2014. évi téli menetrendi időszak kezdetétől naponta üzemelő menetrend szerinti járatok indítását tervezi a két város között.
Kérem a tisztelt Országgyűlést, hogy a T/805. számon beterjesztett törvényjavaslatot támogatni, majd elfogadni és a megállapodás kihirdetését lehetővé tenni szíveskedjenek. Köszönöm a lehetőséget, elnök úr.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť