DR. HILLER ISTVÁN

Full text search

DR. HILLER ISTVÁN
DR. HILLER ISTVÁN (MSZP): Gyenguska választ írtak önnek, államtitkár úr. Valljuk meg őszintén, hogy a történeti áttekintésben legalább annyi hiba volt, mint a jelen helyzet ismertetésében.
Nem arról van szó, hogy önök pluszforrást biztosítottak a KLIK-nek, hanem hogy a tanév biztonságos finanszírozása vált kétségessé, és azonnali szükségsegélyt kellett hogy nyújtsanak. Majd tessék megkérdezni, hogy ez a 19,7 milliárd forint mértékében, mennyiségében, a céltévesztettségében, a rossz felhasználásában, az alávalóan csapnivaló költségvetés tervezésében mégis hogyan viszonyul nagyságrendjében azokhoz a pénzekhez, amelyek miatt önök rendőrattakot vezényelnek civil szervezetek ellenében. Itt meg ön mentegeti azt a szerencsétlen és hozzá nem értő társaságot, amelyiknek egyetlen érdeme, hogy az intézményt egy nagy tekintélyű miniszterről, Klebelsbergről nevezték el (Az elnök csengetéssel jelzi az időkeret leteltét.), más egyébként nem.
A választ nem fogadom el. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť