DR. FÓNAGY JÁNOS

Full text search

DR. FÓNAGY JÁNOS
DR. FÓNAGY JÁNOS nemzeti fejlesztési minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselő Asszony! Engedje meg, hogy az első egy percet az ön indulatos felvetésére válaszoljam. November 21-én tárgyaltunk a fuvarozók képviselőivel, a Fuvosszal, a Waberer’s csoporttal, a NiT-tel, december 12-én az Autóklubbal, 13-án a gépjármű-kereskedőkkel, a Nemzetközi Fuvarozó Ipartestülettel, az Autós Nagykoalíció képviselőivel. December 15-én én magam egyeztettem a főváros egyes és az agglomeráció egyes polgármestereivel, ahol megoszlottak a vélemények. Volt, aki ellene volt, és volt, aki támogatta. Ha ön a felsorolásba belevette volna Borsod, Zemplén, akár Csanád vagy Baranya képviselőit, akkor azért a dolgot messze nem lehetett volna ilyen egységesen előadni. Kétségtelen, hogy az ország nagy része ezzel a javaslattal jól jár, és van egy eddig kedvezményezett kör, amelyik az eddigiekhez képest most havonta 400 forinttal, valamivel több mint egy liter benzin árával vagy két gombóc fagylalt árával hozzájárul az ország minden állampolgára által viselendő költséghez. (Gőgös Zoltán: De eddig nem volt ez!) Ezt még a budakesziek is ki fogják bírni, ki fogják bírni, hogyha gyorsabban, biztonságosan, környezetkímélőbben akarnak munkahelyükre bejutni vagy onnan visszamenni. (Közbeszólás az MSZP soraiból. - Gőgös Zoltán: Lehet ezt még fokozni! - Dr. Harangozó Tamás Attila: Ez védhetetlen, ne magyarázd!) Az egységes rendszer akkor is egységes, hogyha ez nem tetszik politikai okokból az ellenzéknek. (Az elnök csenget.)
Önök elkövetik azt az alapvető bűnt a saját választóikkal szemben, hogy önös, napi politikai érdekből (Mirkóczki Ádám: Ez jó! Ti nem?) akár két hétre, nem fogják tudni tovább rávenni, két vagy három hétre fogják tudni rávenni az embereket, hogy megpróbáljanak bujkálni a mellékutakon… (Novák Előd közbeszól. - Felzúdulás az MSZP soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť