GYÖNGYÖSI MÁRTON

Full text search

GYÖNGYÖSI MÁRTON
GYÖNGYÖSI MÁRTON (Jobbik): Köszönöm a szót, elnök úr, köszönöm szépen a miniszter úr válaszát, és örömmel konstatálom, hogy nincsen vita közöttünk. Úgy tűnik, a miniszter úr és számos kormánytag között viszont létezik egy vita, hiszen Lázár János békevágya, úgy tűnik, nagyon nehezen összeegyeztethető azzal a kormányzati politikával, amely szentesíti az Európai Unió szankcióit; amely szentesíti azt a NATO-politikát, amely kardcsörtetéssel fordul Oroszország irányába, és már nemcsak defenzív képességeket vindikál magának, hanem offenzív módon lép fel Oroszországgal szemben.
(17.00)
Nagyon örülök ennek a válasznak, és nagyon remélem, hogy ez egyben válasz is arra a frakcióvezetőnk által elmondott napirend előtti felszólalásra, ami két héttel ezelőtt hangzott el, és amelynek a középpontjában a béke áll. Nagyon remélem, hogy ez válasz arra a politikai nyilatkozattervezetre, amit a Jobbik Magyarországért Mozgalom nyújtott be a Magyar Országgyűlésnek a múlt héten. És nagyon remélem, miniszter úr válaszából azt is kiolvashatom, hogy a Fidesz képviselői, a kormánypárti képviselők támogatni fogják ezt a politikai nyilatkozatot, hiszen mindannyiunk érdeke, Magyarország érdeke a béke. Köszönöm. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť