SALLAI R. BENEDEK

Full text search

SALLAI R. BENEDEK
SALLAI R. BENEDEK (LMP): Elnök úr, nem tudom elfogadni, de megköszönöm a választ. Elsőként is az államtitkár úrnak megköszönöm, hogy most azt mondja, hogy a 2014-es adatok régiek, az előbb még nagyon okosan azt mondta, hogy a le nem zárt gazdasági évről még nem vonunk le következtetéseket (Közbeszólás a kormánypártok soraiból: Gyenge!), tehát nyilvánvalóan nem tudok másról beszélni, mint arról, ami lezárt gazdasági év.
Az előbb mondta azt, hogy mondjunk olyan számot, amiben rosszabbul teljesít. Kérem, mondja meg, hogy az állami földek bérlete után mennyivel van több foglalkoztatott! Mert nincs több (Dr. Bitay Márton Örs: Rosszabbul!) foglalkoztatott, hiába mutatnak fel több számot. Ebből adódóan ez a szám nem ér semmit.
A megbízási szerződések kedvező tendenciáját örömmel tudomásul veszem, ugyanakkor nyilvánvalóan meg kell kérdeznem (Balla György közbeszól.), hogy miért nincs mind meghirdetve. Mert ezek szerint, aki ajánlatot tesz, az olyan információkkal rendelkezik, hogy hol van olyan állami föld, amit használni lehetne. És nyilvánvalóan az, hogy a 2 ezer hektárban azt, amire pályáztam, nem nyertem el, pont azt bizonyítja, amit állítok, hogy miután nincs fideszes tagsági könyvem, ezért sok pályázatot kellett beadni, nem úgy, mint a tagtársainak. Tehát gyakorlatilag erről van szó. (Moraj és derültség a kormánypártok soraiban. - Az elnök csenget.)
És azért aggódok az ilyen állításaik miatt, mert ezek nyilvánvalóan hazugságok, és önök is mondták annak idején az őszödi beszéd után, hogy aki hazudik, az csal, aki hazudik, az lop. Köszönöm szépen. (Közbeszólás a Jobbik soraiból: Úgy van! - Taps a Jobbik soraiban. - Szórványos taps az MSZP soraiban. - Moraj a Fidesz soraiban. - Balla György: Nektek semmi se elég!)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť