DR. TÓTH BERTALAN

Full text search

DR. TÓTH BERTALAN
DR. TÓTH BERTALAN (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Elnök Úr! Ezt már több szakértő is elmondta, de mi is állítjuk, hogy a jegybank nyeresége nem az ön páratlan tehetségétől van, hanem a forint tudatos gyengítéséből, ezzel pedig felbecsülhetetlen károkat okoztak a devizahitellel rendelkező családoknak.
Tisztelt Elnök Úr! Azt a vitát, amit ön említett, csak ön tartotta fenn. Tehát ön vitában áll a köztársasági elnökkel, az Adatvédelmi Hatóság vezetőivel, a parlamenti pártokkal, a Tudományos Akadémia szakértőivel, a jogvédő szervezetekkel, tehát mindenkivel vitában áll azzal kapcsolatban, hogy nem ismerték el, hogy közpénzzel gazdálkodnak az alapítványok, holott ez mindenki számára egyértelmű volt.
Én nagyon bízom benne, hogy az ön tudata most már átlátja ezt a helyzetet. Nem válaszolt a kérdésemre a közbeszerzések tekintetében, de szeretném önnek jelezni, hogy öt perben vagyok érdekelt a Magyar Nemzeti Bank alapítványaival kapcsolatban, de közérdekű adatot a mai napig nem kaptam. Köszönöm. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť