KONTRÁT KÁROLY

Full text search

KONTRÁT KÁROLY
KONTRÁT KÁROLY belügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselő Úr! S folytathatnám ezt a sort. Az imént a Jobbik a korrupcióval kapcsolatos kérdéseket föltette, de nem válaszolt például az Európai Unió legnagyobb korrupciós botrányára, Kovács Béla korrupciós botrányára sem. Ezek a kérdések a mai napig megválaszolás nélkül vannak. Tudom, hogy nehezen viselik el a jobbikos képviselők ezeket a kérdéseket, de úgy gondolom, hogy erre előbb-utóbb válaszolni kell.
Egyébként az Európai Bizottság az Európai Unió antikorrupciós jelentésében mondta ki, hogy az Európai Unión belül a legnagyobb előrelépést a korrupció elleni harc területén Magyarország érte el. Önmagától ettől a megállapítástól persze nem dőlhetünk hátra, soha nem lehetünk elégedettek, mindig többet kell tennünk a korrupció ellen, és ez a kormány meg is fogja tenni ezeket a lépéseket.
Tisztelt képviselő úr, megnyugtatom, hogy a jövőben még többet fogunk tenni a korrupció ellen, és kérem, hogy ezt támogassa. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť