DR. ÓNODI

Full text search

DR. ÓNODI
DR. ÓNODI-SZŰCS ZOLTÁN GUSZTÁV, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára: Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselő Úr! Meg lettem szólítva, muszáj erre reagálnom. Már az előbb elhangzott Banai Péter államtitkár úrtól is, hogy folyik egy bértárgyalás. Tehát igenis, a kormány komolyan veszi azt, hogy ez egy tárgyalási folyamat. Addig, amíg nem derül ki, hogy mi is fog a tárgyalások végén költségvetési vonzattal rendelkezni, addig nem tudjuk betenni a költségvetésbe. Azt gondolom, ez ilyen egyszerű tétel.
A másik pedig: én szomorúan végighallgattam megint a Péterfy Sándor Utcai Kórháznak a történetét, de azért tegyük már ezt tisztába. Én nem tudok olyan problémát, amelyet ez a kormány hozott volna létre. Tudok olyat, amit nem tudott megoldani, de örökölte korábbról.
Tehát azért van nehéz dolguk önöknek, amikor majd engem ekéznek itt a parlamentben, mert nem tudnak olyat majd felemlíteni, ami ne lett volna jelen ezelőtt már 6 évvel is ebben a parlamentben. De igyekszem megfelelni majd a kormánynak is és az ellenzéknek is a jövőben. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť