ELNÖK

Full text search

ELNÖK
ELNÖK: Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Mielőtt folytatnánk munkánkat, ülésvezetési kérdésben kell döntenie az Országgyűlésnek. A Magyarország 2017. évi központi költségvetéséről szóló törvényjavaslat tárgyalása során várhatóan az Országgyűlés alelnökei is részt vesznek a vitában. Az alelnök urak képviselői felszólalásuk esetén a vita további szakaszában, illetve a határozathozatal során csak akkor vezethetik az ülést, ha ehhez az Országgyűlés hozzájárul.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy hozzájárul-e ahhoz, hogy Latorcai János, Lezsák Sándor, Jakab István, Sneider Tamás alelnök urak, valamint jómagam az előterjesztés tárgyalásánál és a határozathozatalnál a továbbiakban is vezethessük az ülést. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége javaslatomat elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! 9 óra 37 perc van. Most a vezérszónoki felszólalásokra kerül sor, 30-30 perces időkeretben. Ezek közben kettőperces felszólalásokra nincs lehetőség.
Elsőként megadom a szót Szűcs Lajos képviselő úrnak, a Fidesz képviselőcsoportja vezérszónokának. Parancsoljon!

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť