DR. HOFFMANN RÓZSA

Full text search

DR. HOFFMANN RÓZSA
DR. HOFFMANN RÓZSA (KDNP): Igen, államtitkár úr, az említettekhez még hozzátehetném, a felelőtlen hitelfelvétel mellé például az árubemutatókon történő vásárlásokat, amelyek mögött komoly propaganda húzódik meg, és előszeretettel csapnak be főleg idős, nyugdíjas embereket, akik ily módon eladósodnak.
A Nemzeti alaptanterv felülvizsgálata folyamatban van, mint tudjuk, ezt a törvény is előírja, a következő évre ütemezték. Tudom, hogy a Nemzeti alaptanterv tárgyalja a pénzügyi ismeretek tanítását. Mint a kormány felelős tagjának, szeretném a figyelmét felhívni arra, és egyben kérni is államtitkár urat és a Nemzetgazdasági Minisztériumot, hogy fordítsanak nagyobb figyelmet ezen programok oktatásának a hatékonyságára. Nem véletlen az ÁSZ jelentése, amely feltárta, hogy nagyon alacsony fokú a magyar fiatalok pénzügyi tudatossága.
És igen, a felnőtt lakosság számára is képzéseket kell szervezni, hogy ne ismétlődjék meg a korábbi baj. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť