TÁLLAI ANDRÁS

Full text search

TÁLLAI ANDRÁS
TÁLLAI ANDRÁS nemzetgazdasági minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen, elnök úr. Szeretném elmondani azt a történetet, hogy nemrégiben Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter is egy II. kerületi általános iskola és gimnáziumban tartott egy rendkívüli órát a diákoknak ebben a kérdésben, amelynek igen nagy sikere volt. Miniszter urat visszavárják, hogy több órát is tartson, és van igény a diákok körében.
Az Állami Számvevőszék is foglalkozik a kérdéssel, hiszen tanulmányában kifejtette ennek szükségességét és jelentőségét, amit a Nemzetgazdasági Minisztérium természetesen figyelembe vesz.
De a tanórán meglévő képzésekre, órákra nemcsak az iskolarendszeren belül van szükség, hanem azon túl is egyéb kommunikációra, amiben nagy segítségre lehetnek a pénzügyi szolgáltatók, a pénzügyi intézmények, hogy felhívják az emberek figyelmét ennek szükségességére. Megnyugtathatom képviselő asszonyt, hogy a kormány helyén kezeli a kérdést, és a pénzügyi tudatosság erősítésére törekszik. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť