SALLAI R. BENEDEK

Full text search

SALLAI R. BENEDEK
SALLAI R. BENEDEK (LMP): Elnök úr, sajnos, nem tudom elfogadni, mert szép szavakkal se én nem megyek semmire, se a termelők nem mennek semmire. Szép szavakkal tele van a padlás.
Én gratulálok a tárca vezetőinek, mert Torgyán József óta Fazekas Sándor az, aki képes egyszerre három helyen beszélni Magyarország különböző helyein és átadni dolgokat. De szép ígéretekkel és azzal, hogy elmondják, hogy megvédik a magyar gazdákat, semmire nem mennek a magyar gazdák. Tettekre lenne szükség, és ezek a tettek hiányoznak részben azért, mert nincs képviseletük. Az ön által elmondottaktól eltérően a Magosz becsapta és meghazudtolta a magyar gazdákat, az agrárkamara pedig gyakorlatilag a kormány érdekeit védi a gazdákkal szemben.
Jelen pillanatban az, hogy atyai jóindulattal meghallgatják időről időre a gazdákat, hogy milyen gondjaik vannak, nem segít a helyzetükön. Ezek azonnali beavatkozást kívánnak, és azonnali intézkedéseket, amit jelen pillanatban nem látunk a költségvetési törvényben, hogy érdemi előrelépések lennének, és nem látjuk az intézkedések mellett, hogy adópolitikával vagy bármivel segítsék ezt a helyzetet. Ezért nem lehet elfogadni.
Haladéktalan intézkedésre lenne szükség, és erre kérem az államtitkár urat, hogy ebben működjön közre. Köszönöm szépen. (Taps az LMP soraiban. - Varju László tapsol.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť