BURÁNY SÁNDOR

Full text search

BURÁNY SÁNDOR
BURÁNY SÁNDOR (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Én egy tisztességes és egyenes választ vártam öntől, de ön erre szemmel láthatóan teljes mértékben alkalmatlan és képtelen. És egyébként, hogyha már úgy döntött, hogy mellébeszél, ahelyett, hogy a kérdésemre válaszolt volna, akkor azt javaslom, legközelebb hasonló alkalommal beszéljen, mondjuk, lord Voldemortról, és söprögessen a saját házuk tájékán.
Ami pedig az önök kormányzati magatartását és kommunikációját illeti, teljes mértékben fordítva ülnek a lovon. Ahelyett, hogy megnéznék, hogy az országnak mi jó, ennek megfelelő szabályokat és törvényeket hoznának, amit aztán valaki végrehajt, egyáltalán nem ez a sorrend. Az első önöknél az, hogy a haverok jól keressenek, hogy a zsebüket jól megtömjék, és azt nézik, hogy ehhez mihez kell hozzányúlni, milyen törvényeken, milyen jogszabályokon kell változtatni. Ez a kormányzás, ez a válasz egyszerűen elfogadhatatlan és tisztességtelen. Nem fogadom el a választ. (Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť