DR. HILLER ISTVÁN

Full text search

DR. HILLER ISTVÁN
DR. HILLER ISTVÁN (MSZP): Tisztelt Elnök Úr! Nem! Az érvelésnek azt a részét, amikor a rektor úrra mint liberális politikusra tetszik hivatkozni, azt értem, hiszen amikor liberális politikus volt Kanadában, az ön kormánypártja éppen a Liberális Internacionálénak volt tagja, következésképpen (Zaj és közbeszólások a kormánypárti padsorokban. - Dr. Rétvári Bence: ’60-ban? - Dr. Bárándy Gergely: ’92-ben!) számos kapcsolati pont lehetett, számos kapcsolati pont lehetett előtte, alatta és utána a rektor úrral.
De itt most nem a liberálisokról van szó, hanem a CEU-ról van szó. Az az érvelés, tisztelt államtitkár úr, hogy a viszonyok nem átláthatóak és nem tiszták, ezek egész egyszerűen nem felelnek meg a valóságnak. Minden világos, és minden tiszta; ez egy magas színvonalon működő egyetem.
Kérem, sokkal bátrabb válasz lett volna, ha azt mondja, az a baj, hogy Soros alapította. Merthogy egyébként nem az egyetemmel, nem a rektorral, nem az egyetem színvonalával, nem a nemzetközi elfogadottságával van bajuk, azzal van a bajuk (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.), hogy Soros alapította. Ezért nem tudom elfogadni a választ. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť