DR. TILKI ATTILA,

Full text search

DR. TILKI ATTILA,
DR. TILKI ATTILA, a Fidesz képviselőcsoportja részéről: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Az előttünk fekvő törvényjavaslat ismerős lehet, hiszen egy hónappal ezelőtt tárgyaltuk, akkor minden frakció támogatásáról biztosította a tervezetet. Egy pici pontosítást szeretnék tenni az akkor elhangzottakkal kapcsolatban, és remélem, hogy nem veszik ezt a tárgytól való elrugaszkodásnak.
(11.40)
De annak idején, egy hónappal ezelőtt, amikor tárgyaltuk, Mesterházy Attila képviselőtársam úgy fogalmazott, hogy a dél-afrikai baráti tagozat tagjaként is támogatja az előttünk fekvő törvényjavaslatot. Szeretném felhívni a figyelmét, hogy ilyen, hogy dél-afrikai baráti tagozat nincs, szubszaharai baráti tagozat van, aminek mind a ketten tagjai vagyunk. Remélem, ezzel nem vétettem a tárgytól való elrugaszkodás iránti kérés irányában.
Arra szeretném kérni önöket, hogy ismét erősítsük meg a javaslatot, amit már négy héttel korábban megerősítettünk. Köszönöm szépen. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť