MESTERHÁZY ATTILA,

Full text search

MESTERHÁZY ATTILA,
MESTERHÁZY ATTILA, az MSZP képviselőcsoportja részéről: Nagyon szépen köszönöm. Már megérte bejönni a parlamentbe, hiszen hasznos információkhoz jutottam, és nagyon szépen köszönöm Tilki képviselőtársamnak a mondataim pontosítását. A közeljövőben ehhez fogok ragaszkodni egészen biztosan.
További jó hír, hogy itt én sem tervezem a tárgytól való eltérést. Tehát azt gondolom, hogy az a feladatunk, ami korábban is; kicsit komolyabbra fordítva a szót, az ön által elmondottak alapján: természetszerűleg egy ilyen kezdeményezés támogatása nemzeti érdek. Tehát fontos, hogy Magyarország ebben a gazdasági térségben is lehetőséghez jusson. Sokszor volt szó a különböző nyitásokról, a Jobbik-frakció is többször feszegette ezt a kérdést. Ebben a gazdasági térségben is egészen biztosan van mit keresnie a magyar vállalatoknak. Tehát inkább itt ösztönöznénk, ha lehet ilyet mondani, a kereskedőházak tevékenységét, hogy ebben a térségben is hatékonyan lássák el a feladatukat vagy hatékonyabban lássák el a feladatukat, és valóban segítsék a magyar cégek és termékek piacra jutását.
Tehát ebből fakadóan csak azt tudom ismételni, amit korábban is elmondtam, hogy az MSZP-frakció természetesen támogatja ezt az előterjesztést. Köszönöm szépen a figyelmet, elnök úr.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť