ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm, hogy megismerhettük Raj Tamás véleményét. A házbizottságnak azonban az volt a véleménye, hogy a plénum foglaljon ebben a kérdésben állást. Tehát az állásfoglalást a szabályosan benyújtott indítvány kérdésében meg nem kerülhetjük.
Határozathozatal következik. Kérem a tisztelt Házat, foglaljon állást abban a kérdésben, hogy napirendre tűzze-e ezt a Ház. Most kérem szavazni! Köszönöm. (Többen jelentkeznek szólásra.) Köszönöm, nem tudok szavazás közben állásfoglalásokkal foglalkozni.
("Igen" 124, "nem" 128, tartózkodás 34.) (Taps.)
Tisztelt Országgyűlés! A jelenlévők többsége, 128-an úgy foglaltak állást, hogy ne tűzze napirendjére az Országgyűlés Mezey Károly önálló indítványát, 124 szavazat ellenében, 34 tartózkodás mellett.
Tisztelt Országgyűlés! Mezey Károly indítványát nem tűzzük a plénum napirendjére. Ez nem mond ellent annak, hogy valamennyi bizottságban a kérdés ne legyen bizottsági téma. Valamennyi bizottságnak lehetősége nyílik arra, hogy állást foglaljon Mezey Károly indítványának bizottságon belüli érvényesítése kérdésében. Köszönöm a figyelmüket.
Tisztelt Képviselőtársaim! A ma reggel ismertetett és az Országgyűlés által elfogadott tárgyalási menetnek megfelelően a mai tárgyalásra kitűzött témák megbeszélését befejeztük. A monitoron több képviselőtársam neve jelent meg. Kérdezem Hegedűs Istvánt, kíván-e szólni. – Tévedés. Megkérdezem Vékony Miklós képviselőtársunkat, kíván-e szólni. – Tévedés. Megkérdezem Pusztai Erzsébet képviselőtársunkat, kíván-e szólni.
Felszólaló: Dr. Pusztai Erzsébet (MDF)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir