ELNÖK (Vörös Vince)

Full text search

ELNÖK (Vörös Vince)
ELNÖK (Vörös Vince): Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy a törvényjavaslathoz sem a bizottságok, sem képviselőtársaim nem nyújtottak be, módosító javaslatot. Tisztelt Országgyűlés! Házszabályaink úgy rendelkeznek, hogy amennyiben a törvényjavaslathoz a vita előtt senki nem nyújt be módosító indítványt, úgy lehetőség van a törvényjavaslat általános és részletes vitájának együttes lefolytatására. Indítványozom ezért, hogy éljünk e lehetőséggel, vagyis az általános és a részletes vitát együttesen folytassuk le. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e ezzel a javaslattal. Kérem, majd szavazzunk. Tessék, lehet szavazni. (Megtörténik · 326 " igen", 8 "nem" 2 tartózkodás.)
Köszönöm.
Megállapítom, az Országgyűlés 326, "igen" szavazattal, 8 ellenszavazattal és 2 tartózkodással úgy döntött, hogy a törvényjavaslat általános és részletes vitáját együttesen folytassa le. Tisztelt Országgyűlés! Ha van felszólalás, most ezek következnek. Kérem jelentkezni.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést: Elfogadja-e a magyar állampolgárságtól megfosztó határozatok hatályon kívül helyezéséről szóló 1990. évi XXVll. Törvény módosításáról szóló törvényjavaslatot? Kérem, majd szavazzanak. Most lehet! (Megtörtént. 339 "igen", 1 " nem", 0 tartózkodás)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a törvényjavaslatot 338 szavazattal, 1 ellenszavazattal tartózkodás nélkül elfogadta. (Az országgyűlés főtitkára jelzi tévedését.)
Javítok. 339 szavazattal.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir