ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Full text search

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Meg kell mondanom, hogy sajnos, a házbizottság állásfoglalása így volt, akkor nem Hack Péter vett részt a házbizottság ülésén. Én magam is – mint Szűrös Mátyás – nem értek egyet ezzel a megoldással, de tudomásul veszem a házbizottság állásfoglalását. Nem lehet komolyan úgy tárgyalni ilyen kérdésekről, ha párhuzamosan ülésezik a költségvetési bizottság. Mégis, kivételesen ebbe belement a házbizottság. Az illetékes bizottságok elnökei kérték. Azt is garantálták, hogy csak azokat a képviselőket hívják ki, akiknek éppen napirenden van a módosító javaslata, és biztosítani fogják az Országgyűlés határozatképességét. Így történik a végrehajtása egy-egy közös megállapodásuknak.
Most kaptam a helyi adókról szóló törvényjavaslathoz egy módosító indítványt, amit az általános vita lezárásáig kellett volna benyújtani. Megnézzük, hogy mit lehet ezzel kezdeni. (Közbeszólások, mozgolódás.) Ez szabálytalan.
Azt mondom, ne bocsátkozzunk most vitába. Megértem, ami történt. A jövőben, úgy tűnik, még körültekintőbben kell kialakítani a házbizottságban a döntéseket, állásfoglalásokat. Továbbítani fogom a házbizottság tagjainak az itt felmerült problémákat. Ezt tudom a magam részéről vállalni.
Végül engedjék meg, hogy megadjam a szót dr. Rajkai Zsolt képviselő úrnak, Független Kisgazdapárt.
Felszólaló: Rajkai Zsolt (FKgP)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir