SZABÓ LAJOS, DR. (FKgP)

Full text search

SZABÓ LAJOS, DR. (FKgP)
SZABÓ LAJOS, DR. (FKgP) Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Dr. Mezey Károly képviselőtársunk 17-én adott be a helyi adókhoz egy módosító javaslatot 1184-es számon, és én ennek a módosítását kértem a bizottságtól, ahová én beadtam a módosítás módosítására irányuló javaslatomat. Én korábban jelentkeztem, de valami miatt elnök úrnál a monitor nem jelezte ki. Akkor észrevételeztem, amikor említette elnök úr, hogy már csak ketten vannak. Akkor újra nyomtam… (derültség.) … a gombot. Igen.
Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Dr. Mezey Károly kollégánk egy új helyi adó bevezetését javasolja, mégpedig az ebadó bevezetését. (Közbeszólások a bal oldalról: Kutyaadó.) Igen. Kérem kedves kollégáimat, hogy ne morduljanak ezen föl. Én ebben a kérdésben úgy érzem, hogy profi vagyok, miután… (derültség.) … állami állatorvos vagyok, harminckét évig voltam magam is az állam kutyája… (Derültség. Taps.) … Ezzel a kérdéssel foglalkoztam speciálisan mint állami szolga.
Ez egy nagyon fontos dolog: az ebkataszter egy megbízható, komoly ebkataszter… (Zaj. Derültség.) Amennyiben Mezey Károly visszavonta, akkor én szeretném fönntartani, mint módosító indítványt, ha erre van lehetőség. (Folyamatos zaj.) Mert olyan borzalmas állapotok vannak Magyarországon az ebtartással kapcsolatban, és ez egy rendkívül súlyos közegészségügyi, állategészségügyi, idegenforgalmi, sőt az egész ország külföldi kapcsolatainak, állategészségügyi kapcsolatainak a megítélése szempontjából ez egy rendkívül fontos kérdés. (Zaj.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir