ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Megkérem képviselőtársaimat, hogy foglaljanak helyet.
Tisztelt Országgyűlés! Képviselőtársaim! Folytatjuk az ülést. Mindenekelőtt munkarendünkről szeretnék beszámolni.
Ma még meg szeretnők ejteni a szavazást a külföldiek magyarországi befektetéseiről szóló törvényjavaslattal kapcsolatban. Folytatjuk a társadalombiztosításról szóló törvénymódosítás tárgyalását, részletes vitával és határozathozatallal. Kiküldünk egy ad hoc bizottságot a Számvevőszék ügyében. Holnap nem tartunk plenáris ülést. (Taps.) Egy pillanat türelmet kérek.
Felkérjük a költségvetési, az alkotmányügyi és a gazdasági bizottságot, hogy holnap folytassa munkáját, továbbá felkérjük mindazokat a bizottságokat, amelyek a továbbiak előkészítése szempontjából indokoltnak tartják, hogy holnap ülést tartsanak.
Ezzel szemben 27-én, csütörtökön plenáris ülést tartunk már 13 órától, tehát 1 órától. 27-én, 28-án, 29-én és szinte biztosra vehető, hogy 30-án legalább fél napig plenáris ülést kell tartanunk. (Glattfelder Béla: Pezsgő lesz?) Egy pillanat türelmet kérünk. Ez a feltétele annak, hogy eleget tudjunk tenni feladatainknak.
Most volt elnökségi ülés. Holnap nem tudtunk volna reggel kezdeni a bizottsági csúszások és egyebek miatt, csak késői órán. Nem akartuk, hogy itt pangjon (derültség) mindenki, ugyanakkor türelmetlenül várja a munkanap ismeretlen végét. Nagyon kérek viszont mindenkit, hogy a 27-e és 30-a közötti ülésnapokat gyakorlatilag hiánytalanul látogassa az Országgyűlés teljes köre. Óriási a felelősségünk. Nem akarok erről többet mondani.
Most még a munkarendünkhöz tartozik – kérem figyelmüket –, hogy 27-én reggel 8 órakor bizottsági elnöki megbeszélés lesz. A bizottságok természetesen ezt követően folytatják munkájukat.
Van-e valami kérdeznivaló? Minden lehetséges variánst megvizsgáltunk. Ha valaki kívánja, a házbizottságot is összehívhatjuk még ma éjszaka, de gyakorlatilag nincs más változat. Senki sem jelentkezik szólásra. Ez tudomásulvételt jelent. Köszönöm szépen. Néhány egyéb bejelentés majd az ülés végén.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir