ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm szépen. Az interpellációk és kérdések elmondására szerdán 14 és 16 óra között kerülhet sor.
Képviselőtársaim! Ezek után javaslatot teszek ma kezdődő ülésünk tárgysorozatára.
1. A tulajdonviszonyok rendezése érdekében az állam által 1949. június 8-a után az állampolgárok tulajdonában igazságtalanul okozott károk kárpótlásáról szóló törvényjavaslat tárgyalása.
2. A közigazgatási bíráskodásról szóló 1851-es számú törvényjavaslat, valamint a Magyar Köztársaság 1991. évi költségvetéséről és az államháztartás vitelének 1991. évi szabályairól szóló 1990. évi CIV. törvény módosításáról szóló 1852-es számú törvényjavaslat.
3. A csődeljárásról, a felszámolási eljárásról és a végelszámolásról szóló 2344-es számú törvényjavaslat.
4. Az Állami Számvevőszékről szóló 2644-es számú törvényjavaslat, valamint az Országgyűlés számvevőszéki bizottságáról szóló országgyűlési határozati javaslat, továbbá a Magyar Köztársaság 1991. évi költségvetéséről és az államháztartás vitelének 1991. évi szabályairól szóló 1990. évi CIV. törvény módosításával foglalkozó javaslat a 2699-es számon.
5. Interpellációk.
6. A nemzeti és etnikai kisebbségi szervezetek költségvetési támogatásából elkülönített tartalékalap felosztásáról szóló országgyűlési határozati javaslat a 2753-as szám alapján.
7. Mentelmi ügy.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e az ülés tárgysorozatára tett javaslatomat? Határozathozatal következik. Most kérem szavazatukat. Köszönöm. Megállapítom, hogy az Országgyűlés az államtitkári szavazatokkal, 227 szavazattal 2 ellenében, 7 tartózkodás mellett a tárgysorozatra tett javaslatomat elfogadta.
Szokás szerint az egyes napirendi pontok megtárgyalását lehetőség szerint a napirendi előterjesztéshez kapcsolt ütemezési tervnek megfelelően folytatjuk.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir