ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyűlés! A bejelentés nyomán indítványozom, hogy az Országgyűlés Takácsy Gyula mandátumát igazolja. Határozathozatal következik. Kérném a táblát határozathozatalra előkészíteni. Tehát Takácsy Gyula mandátumának igazolásáról szavazunk. Most kérem szavazatukat. (Megtörténik.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 4 államtitkári szavazattal, 279 szavazattal 1 tartózkodás mellett Takácsy Gyula mandátumának igazolása mellett foglalt állást.
Felkérem Takácsy Gyula igazolt képviselőtársunkat, foglalja el a helyét. (Megtörténik. Taps.)
Engedjék meg, hogy az Országgyűlés nevében Takácsy Gyula képviselőtársunknak eredményes munkát kívánjak, és megkérjem, hogy a mai ülés szünetében keressen fel.
Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy a mandátumigazolás után az országgyűlési igazolt képviselők száma 384, így a határozatképességhez a továbbiakban 193 fő jelenléte szükséges.
Tisztelt Országgyűlés! Engedjék meg, hogy napirend előtt emlékeztessem önöket annak a történelmi folyamatnak a lezárulására, amelynek eredményeként Magyarország – Kossuth hajdani célmeghatározása szerint – független státus, az európai államok családjának egyenjogú tagja lett. Miénk a feladat, hogy éljünk a történelem adta lehetőségeinkkel hazánk és népünk számára.
Képviselőtársaim! Hadd javasoljam, hogy a Magyarország függetlenségéért a régmúltban, 1956-ban és azóta életüket áldozó honfitársaink tiszteletére egyperces néma felállással adózzunk. (Megtörténik.) Köszönöm.
Tisztelt Országgyűlés! Napirend előtt a magyarországi reformátusok II. világtalálkozójának köszöntésére Borz Miklós képviselőtársunk kért szót.
Napirend előtti felszólaló: Borz Miklós (FKgP)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir