FILLÓ PÁL (MSZP)

Full text search

FILLÓ PÁL (MSZP)
FILLÓ PÁL (MSZP) Tisztelt Ház! Igen tisztelt Államtitkár Úr! Először is szeretném megköszönni ezt a sokrétű választ, amely tulajdonképpen a kormányzat minden szociális területen eddig tett lépését elemezte.
Ugyanakkor viszont sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy naponta érezzük választókörzeteinkben azt a problémát, hogy mindezek a szociális érzékenységet tükröző lépések ellenére jó néhány önkormányzat eljutott arra a szintre, hogy most már elfogyott a segélykerete, és egyszerűen ezeknek az embereknek semmilyenfajta segítséget nem tud adni. Ugyanakkor azt is nagy örömmel vettem, hogy a jövő esztendőben már számíthatunk arra, hogy egy európai szintű jogszabály alanyi jogon fogja garantálni reményeink szerint az állampolgároknak a minimális ellátás szintjét.
Éppen ezért én előlegezve a bizalmat a kormányzatnak az államtitkár úr válaszát elfogadom azzal a kikötéssel – és arra szeretném kérni az itt lévő képviselőket és az ország közvéleményét –, hogy a jövő esztendei költségvetés elfogadása során fogjunk össze. És minden lehetőséget mozdítsunk meg annak érdekében, hogy az önkormányzatok a jövő évben ne kerülhessenek olyan helyzetbe, mint ahogy most, az év utolsó hónapjaiban – sajnos –, ahová eljutottak. Köszönöm szépen. (Taps.)
Határozathozatal

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir