FÜZESSY TIBOR, DR. a KDNP frakcióvezetője:

Full text search

FÜZESSY TIBOR, DR. a KDNP frakcióvezetője:
FÜZESSY TIBOR, DR. a KDNP frakcióvezetője: Elnök Úr! Tisztelt Ház!
Messzemenően egyetértek azokkal az ellenzéki frakcióvezetőkkel, akik azt a véleményüket fejezik ki, hogy ez a téma így, ahogy elkezdtük, megtárgyalásra pillanatnyilag alkalmatlan.
Itt napirend előtti hozzászólások hangzottak el, és ebből semmiképpen nem lehet egy általános politikai vitát kifejleszteni, különösen úgy, hogy azok számára, akik nem jelentkeztek napirend előtti hozzászólóként, azok számára az idő igen erősen korlátozva van.
A világ összes büntető és polgári perrendtartásának van egy nagyon figyelemre méltó szabálya, ezeknek közös lényege az, hogy olyan adatokat, amelyek valamiféle törvénytelen módon jutottak azoknak a birtokába, akik az adatokkal manipulálnak, és akik az adatokat kezelik, ez sem bírósági eljárásokban, sem semmiféle tényállás megállapításnál bizonyítékként nem vehetők figyelembe. (Taps a jobb oldalról.) Természetesen nem akarom én most ezt a tárgyalási menetet bírósági eljárások menetébe és menetrendjébe kényszeríteni, de mégis elgondolkodtatónak tartom azt, hogy ilyen adatoknak a felhasználása legalábbis etikátlannak tekinthető. (Szórványos taps.)
Egyetértek tehát azzal, hogy vitatkozzunk ezekről a kérdésekről, akkor amikor hivatalos szöveg, hivatalos állásfoglalás, egyrészt Kónya Imrének, másrészt esetleg az MDF-nek hivatalos és félreérthetetlen állásfoglalása, rendelkezésre áll. Addig azonban ismételten ki kell jelentenem, hogy minden hivatkozás, minden idézet, amely ezekre az elhangzott vagy el nem hangzott beszédekre és megjelent vagy meg nem jelent irományokra vonatkozik, etikátlan. Köszönöm. (Taps a jobb oldalról.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir