BALOGH GÁBOR jegyző:

Full text search

BALOGH GÁBOR jegyző:
BALOGH GÁBOR jegyző: Döntés interpellációra adott írásbeli válaszról: Dr. Kupa Mihály pénzügyminiszter írásbeli válasza Dragon Pál független kisgazdapártbeli képviselő "A magyar dohánygazdaság privatizációja államháztartási, mezőgazdasági és munkaerő-gazdálkodási összefüggéseiről" címmel benyújtott és 1991. április 9-én elhangzott interpellációjára.
A gazdasági és a környezetvédelmi bizottság írásbeli jelentése Nagy András magyar demokrata fórumbeli képviselő az autók, a propán-bután gázzal… (Közbeszólások: Nagy András SZDSZ-es!) … való üzemeltetése tárgyában címmel benyújtott 1990. november 24-én elhangzott interpellációjáról.
Interpellációt nyújtottak be:
Hága Antónia, SZDSZ, "A szakképzetlen pályakezdők képzése és beiskolázása tárgyában" címmel a művelődési és közoktatási miniszterhez, valamint a munkaügyi miniszterhez.
Dr. Fodor István, független, "A tehénállomány csökkentése érdekében beígért állami támogatás tárgyában" címmel a földművelésügyi miniszterhez.
Németh Zsolt, FIDESZ, "Az egyházpolitikai albizottság munkájának akadályoztatása tárgyában" címmel a művelődési és közoktatási miniszterhez.
Szalay Gábor, SZDSZ, "A küszöbönálló fogyasztói szénáremelések szelektív kompenzációja ügyében" címmel az ipari és kereskedelmi miniszterhez, valamint a népjóléti miniszterhez.
Dr. Kovács Pál és Pál László, MSZP, "A VIDEOTON Elektronikai Vállalat sorsa tárgyában" címmel az ipari és kereskedelmi miniszterhez.
Dr. Pap János, FIDESZ, "A természetvédelem helyzete tárgyában" címmel a környezetvédelmi és területfejlesztési miniszterhez.
Dr. Suchman Tamás, MSZP, "A marcali Hunyadi János Laktanya értékesítése és hasznosítása tárgyában" címmel a honvédelmi miniszterhez és a pénzügyminiszterhez.
Pál László, MSZP, "Még egyszer a német szénsegélyről" tárgykörben az ipari és kereskedelmi miniszterhez.
Dr. Fodor István, független, "A lakáscélú támogatásról szóló többször módosított 106/1988. (XII. 26.) MT. számú rendelet szociálpolitikai kedvezményekről szóló rendelkezései tárgyában" címmel a pénzügyminiszterhez.
Kérdést nyújtottak be:
Dr. Suchman Tamás, MSZP, "A családi pótlék emelésének lehetőségei" címmel a népjóléti miniszterhez.
Gulyás József, SZDSZ, "Az M3-as autópálya ügyében" címmel a közlekedési, hírközlési és vízügyi miniszterhez.
Dr. Csehák Judit, MSZP, "A kárpótlási jegy életjáradékra váltása tárgyában" címmel a pénzügyminiszterhez.
Petronyák László, MDF, "A környezetkímélő gépjárműhasználat és a zöldkártya tervezett bevezetésével kapcsolatban" a közlekedési, hírközlési és vízügyi miniszterhez.
Dr. Horváth Tivadar, SZDSZ, "A gépjármű-nyilvántartás rendszerének problémái" címmel a belügyminiszterhez.
Kósáné Kovács Magda, MSZP, "A munkanélküli járadék kifizetésének késedelméről" címmel a munkaügyi miniszterhez.
Filló Pál, MSZP, "A mozgáskorlátozottak kedvezményes üzemanyag-vásárlása és gépkocsivásárlási támogatása" tárgyában címmel a népjóléti miniszterhez.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir