BORZ MIKLÓS

Full text search

BORZ MIKLÓS
BORZ MIKLÓS, (FKgP 12 tagú képviselőcsoport): Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársak! Hölgyeim és Uraim! Eredetileg nem kívántam hozzászólni, de úgy érzem, hogy autótulajdonos sorstársaimnak kell pár gondolatát és kételyét kifejtenem.
Egy módosító indítványt nyújtottam be, amelynek a lényege az, hogy ne csak a magánszemélyek, hanem a költségvetési szervek, önkormányzatok és minden ilyen szerv fizessen ugyanúgy gépjárműadót, mint a magángépjármű-tulajdonosok. Ez nemcsak nemes bosszú lenne a magángépjármű-tulajdonosok részéről, hanem egy kicsikét kifejezése annak – itt szeretném Rudics képviselőtársamnak az eredetileg bemondott egy rókáról két bőrt való lehúzásról szóló megjegyzését megcáfolni –, hogy ez az a róka, amelyikről most jelenleg már a hatodik bőrt húzzák.
Ezek a bőrök a következők: az első az üzemanyagár, a másik a gépkocsiárak, a harmadik az alkatrészárak, a negyedik a kötelező biztosítási díjak, az ötödik a biztosítótársaságok által még rózsaszín ködbe burkolt új casco-díjak, és ennek a tetejébe jön a gépjárműadó.
Tehát én úgy érzem, hogy a magángépjármű-tulajdonosoknak azt a vágyát fejezem ki evvel a módosító javaslatommal, hogy enyhén szólva bosszút álljanak a költségvetési szerveken. Tudom, hogy egy kicsikét visszásan fest ez, de sajnos ez a közvélemény, és én azt hiszem, hogy a közvélemény véleményét tolmácsoltam evvel.
A magam részéről azt meg fogom gondolni, hogy egyáltalán megszavazzam-e ezt a javaslatot. Köszönöm szépen. (Taps.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir