SZIGETHY ISTVÁN, DR. (SZDSZ)

Full text search

SZIGETHY ISTVÁN, DR. (SZDSZ)
SZIGETHY ISTVÁN, DR. (SZDSZ) Elnézést, Elnök Úr, bocsássa meg, de a kérdésemre még mindig nem kaptam választ, kezdem ezzel.
A másik, vissza kell utasítanom – megmondom egészen nyíltan – Salamon Lászlónak a mostani felvetését. Az, hogy csak a kormánypárti képviselők dolgoznának, egyszerűen valótlan. Most már közel egy hete napi 16–18 órában dolgozunk, lassan a fizikai tejesítőképességnek a határán, és enyhén szólva, ezt a megjegyzést itt kénytelen vagyok visszautasítani. De arra nem vagyunk képesek, hogy egyidőben itt is dolgozzunk, és egyidőben a bizottságban is dolgozzunk. Itt is feladatunk van, ott is feladatunk van. Ennek kérjük mindenképpen az összhangját.
De ami a leglényegesebb az egészben, itt elhangzott az, hogy a szükség törvényt bont, hát sajnos itt nem a szükség bontott törvényt, hanem a Kormány (közbeszólás az ellenzék padsoraiban: Így van!) akkor, amikor nem terjesztette be időben a jogszabályokat, és lehetetlen helyzet elé állította a Parlamentet. (Közbeszólások az ellenzék padsoraiban: Így van!) Hogy mi ilyen körülmények között is megpróbálunk mindent megtenni a magunk erejéből, azt hiszem, ez teljes egészében érthető, és azt hiszem, itt a képviselőtársaim ezt tudják igazolni.
De azt, hogy csak a kormánypártiak dolgoznának ebben a helyzetben, az egész egyszerűen nem igaz. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir