ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Mindenekelőtt javaslatot teszek a ma kezdődő ülésünk tárgysorozatára. Ez az elkövetkező napok együttes tárgysorozatát jelenti, természetesen.
1. A szövetkezetek gazdálkodásával kapcsolatos egyes ideiglenes szabályokról szóló 1991. évi XL. törvény módosításával foglalkozó javaslat a 4331. számú előterjesztés alapján.
2. Az adózás rendjével foglalkozó 1990. évi XCI. törvény módosításáról rendelkező törvényjavaslat a 3618-as szám alapján.
3. A társasági adóról szóló törvényjavaslat a 3239-es szám alapján.
4. A Magyar Köztársaság 1992. évi költségvetésével foglalkozó törvényjavaslat a 3636-os, 3636/1-es és a 3809-es számú előterjesztés alapján.
5. Országgyűlési határozati javaslat Csikvánd, Gyarmat, Szerecseny községek Veszprém megyétől Győr-Moson-Sopron megyéhez csatolására a 3544-es szám alapján.
6. A betegszabadságról szóló törvényjavaslat a 3981-es szám alapján.
7. A társadalombiztosítási alap 1992. évi költségvetéséről szóló törvény hatálybalépéséig szükséges egyes intézkedésekkel foglalkozó javaslat a 3750-es szám alapján.
8. A magánszemélyek jövedelemadójáról szóló törvényjavaslat a 3240-es szám alapján.
9. A szövetkezetekről szóló törvényjavaslat a 2690-es, és a szövetkezetekről szóló törvény hatálybalépéséről és az átmeneti szabályokról szóló törvényjavaslat a 3126-os szám alapján.
Kérem képviselőtársaimat, foglalják el a helyüket.
Határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e az ülés tárgysorozatára tett javaslatomat. Most kérem szavazatukat! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés – 3 államtitkári szavazattal – 172 szavazattal 9 ellenében, 14 tartózkodás mellett az előterjesztett javaslatot elfogadta.
Felhívom képviselőtársaim figyelmét, hogy az egyes napirendi pontok megtárgyalása a bizottsági előkészítéstől függően eltérhet, sőt jelentősen eltérhet a napirend mellékletében lévő ütemezéstől. Munkánk akkor lesz eredményes, ha képviselőtársaim minden időszakban biztosítják a Ház határozatképességét.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir