ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Tisztelt Képviselő Úr! Nagyon röviden fogok válaszolni. A vizsgálat lehetősége fennáll. Először: senki nem töröltetett semmit. (Közbeszólás: Helyes.) Azt kértem, hogy mivel ma új rendben szólalnak fel az ismert ügyrendi vita vagy határozat nyomán, mindenki jelentkezzék újra. Ez történt, senkinek a jelentkezését nem korlátozta senki. (Közbeszólás: Így van.) De elfogadtam Tardos Márton képviselőcsoport-vezetőnek azt a figyelmeztetését, hogy mindenekelőtt adjuk meg a bizottságok még jelentkezni kívánó előadóinak a lehetőséget a szólásra. Ez folyik azóta. Senkinek a mellőzésére nem került sor. Én magam egy SZDSZ-es képviselőnek, Futaki Gézának adtam meg elsőként a szót, utána jött ez az indítvány, azóta ezt teljesítjük.
Már tegnap közöltem, hogy velem csak a plenáris üléssel egybe nem eső bizottsági időpontokat beszélték meg a bizottságok elnökei. Amennyiben valamelyik bizottsági elnök más időpontra tűzte ki a maga bizottsági ülését, kérem, ez nem az én döntésemnek a következménye. (Néhány képviselő tapsol.)
Kérem, én most megadom a szót a következő bizottsági előadónak, Fodor Tamásnak, aki bizottsági kisebbségi véleményt ad elő. Fodor Tamást illeti a szó. (Közbekiáltások: Éljen! Halljuk! – Szórványos taps a kormánypártok padsoraiban.)
Ügyrendi kérdésben felszólaló: Fodor Tamás (SZDSZ)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir