ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Köszönöm szépen. Kérdezem, a külügyi bizottság kíván-e előadót állítani a három határozati javaslat bármelyikéhez is? Nem.
Kérdezem a költségvetési bizottság elnökét, kíván-e a költségvetési bizottság előadót állítani a Magyar Köztársaság Kormánya és a Marokkói Királyság Kormánya között a kettős adóztatás tárgyában megkötött egyezmény határozati javaslata ügyében. Szintén nem.
A gazdasági bizottság kíván-e előadót állítani a további két egyezmény ügyében? Nem.
Tisztelt Országgyűlés! Kérdezem, kíván-e a képviselő urak vagy hölgyek közül valaki felszólalni a vitában? Senki nem jelentkezett, így határozathozatal következik. A vitát lezárom.
(16.20)
A három határozati javaslatot együttesen teszem fel szavazásra…, illetve a vitát együttesen folytattuk le, de a határozathozatal külön-külön történik. (Több képviselő érkezik a terembe.)
Kérem, foglalják el a helyüket, s először létszámellenőrzést tartunk. (Rövid szünet.) Kérem, nyomják meg az "igen" gombot! (Megtörténik. – Ismét többen érkeznek az ülésterembe. – A tábla határozatképtelenséget jelez.)
Meg kell várnunk, amíg elfoglalják a helyüket a most érkezők és akkor újból létszámellenőrzés lesz, de kérem, még a kint tartózkodók fáradjanak be valamennyien! (Az érkező képviselők helyet foglalnak a teremben.) Most kérem, nyomják meg az "igen" gombot! (Megtörténik. – A tábla még mindig határozatképtelenséget mutat.)
Sajnos, még mindig néhányan ezt követően foglalják el a helyüket. (Rövid szünet.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir