ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Nincs akadálya. Akkor végül kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy a már elfogadott módosító javaslatokkal együtt elfogadja-e a helyi önkormányzatok 1992. évi címzett és céltámogatásáról szóló törvényjavaslatot. Most kérem szavazatukat. (Szavazás.) Megállapítom, hogy az Országgyűlés – 1 államtitkári szavazattal – 190 szavazattal 5 tartózkodás mellett a módosító javaslatot megszavazta, és a törvényjavaslat egészét elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Emlékeztetem képviselőtársaimat, hogy délelőtt a közalkalmazottak jogállásáról szóló törvényjavaslat részletes vitáját, noha nem volt további felszólaló, nem zártuk le annak érdekében, hogy további kapcsolódó módosító javaslatok benyújthatók legyenek.
Jelentem, hogy a módosító javaslatok benyújtásra kerültek, így a részletes vitát lezárom. A miniszteri válaszadásra, illetőleg a határozathozatalra a tavaszi szünetet követő ülésünkön kerül sor.
Bejelentem, hogy a tavaszi szünet utáni ülés kiadott napirendi javaslata – a bizottsági megtárgyalástól függően – várhatóan kiegészül az útalapról szóló törvényjavaslat részletes vitájával. Továbbá akkor kerül sor az önhibájukon kívül hátrányos helyzetbe került önkormányzatok kiegészítő állami támogatásáról szóló törvényjavaslat eredetileg mára tervezett határozathozatalára. De ennek megejtésére már nincs bátorságom javaslatot tenni.
Tisztelt Országgyűlés! Jegyzői bejelentésre kerül sor.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir