ELNÖK (Vörös Vince)

Full text search

ELNÖK (Vörös Vince)
ELNÖK (Vörös Vince): Köszönöm. Szili Sándor képviselőtársunk a miniszteri választ nem fogadta el.
Kérdezem az Országgyűlést, elfogadja-e a miniszter úr válaszát. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik: 99 "igen", 61 "nem", 20 tartózkodás.)
Az Országgyűlés nem határozatképes, kérem, szíveskedjenek beszólítani a folyosón levő képviselőtársainkat. (Megtörténik.)
Képviselőtársaim foglalják el a helyüket, megismételjük a szavazást.
Szili Sándor képviselőtársunk nem fogadta el a miniszteri választ, ezért kérdezem az Országgyűlést, elfogadja-e a miniszter úr válaszát. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.) Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 121 "igen" szavazattal 73 ellenében, 21 tartózkodás mellett a miniszteri választ elfogadta.
Dr. Sipos Imre, a Független Kisgazdapárt 33-as csoportjának képviselője interpellációt nyújtott be az igazságügy-miniszterhez "A nyugat-európai országokban fogva tartott magyar hadifoglyok nyugdíjkiegészítésének problémái" tárgyában. Sipos Imre képviselőtársamat illeti a szó. (Közben Balogh Gábor a jegyzői székben helyet cserél Dr. Szabó Lajossal.)
Interpelláció: Dr. Sipos Imre (FKgP-i képviselők 33 tagú csoportja) az igazságügy-miniszterhez "A nyugat-európai országokban fogva tartott magyar hadifoglyok nyugdíjkiegészítésének problémái" tárgyában

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir