ELNÖK (Vörös Vince)

Full text search

ELNÖK (Vörös Vince)
ELNÖK (Vörös Vince): Képviselőtársam, kérem, addigra valószínűleg összejön a határozatképesség, amíg elmondja az interpellációját. (Közbeszólás jobbról: A Házszabály szerint ha nem mondja el, az visszalépés!)
Kérem, foglalják el a helyüket képviselőtársaim! Létszámellenőrzést tartunk. Kérem, szíveskedjenek megnyomni az "igen"-gombot. (Megtörténik.) Köszönöm. Az Országgyűlés határozatképes, tehát visszatérünk az előző interpellációnk határozathozatalára.
Vargáné Piros Ildikó képviselő asszony elfogadta a miniszteri választ. Kérdezem az Országgyűlést, elfogadja-e a miniszter úr válaszát. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik, az eredményjelző tábla szerint nem határozatképes a Ház.)
Még mindig nem vagyunk határozatképesek. Kérném, a kint levő képviselőtársaimat szólítsák be. Állandó mozgásban van az Országgyűlés. (Derültség.) Lehetetlen állapot, hogy az Országgyűlés munkáját egyes képviselők mindig akadályozzák. (Rövid szünet.)
Kérem, foglalják el a helyüket, újból létszámellenőrzést tartunk. Kérném a táblát letörölni. (Megtörténik.) Kérem, most szíveskedjenek megnyomni az "igen"-gombot. Most kérem megnyomni az "igen"-gombot. (Megtörténik.)
Az Országgyűlés határozatképes, tehát újból felteszem a kérdést, elfogadja-e az Országgyűlés a Vargáné Piros Ildikó képviselő asszony interpellációjára adott választ. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik. – Folytonos zaj.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 176 "igen" szavazattal, 2 ellenében, 27 tartózkodás mellett a miniszteri választ elfogadta.
Most felkérem Áder János képviselőtársamat, hogy a már bejelentett interpellációját szíveskedjék elmondani.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir