ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm — tiltakozását visszautasítom… (Derültség és nagy taps a bal oldalon.) Az elnök önkritikát gyakorolt a szavazás hibás sorrendű elrendeléséért. Ez nem másítja meg azt, hogy kitűzöm a kivételes eljárásban történő tárgyalás ügyében a kétharmados támogatást igénylő szavazást. (Szórványos taps a bal oldalon.) Most kérem hozzájárulásukat. Kérem kiírni a határozathozatalt kétharmados alapon. Most kérem szavazatukat. (Szavazás.) Köszönöm.
Az Országgyűlés 158 igen, 92 nem szavazatot adott, 77-en tartózkodtak, a szükséges támogatást az önálló indítvány nem kapta meg.
Az előterjesztők arra az esetre, ha a Ház a kivételes tárgyalásra a támogatást nem adja meg, kérték az előterjesztés sürgős megtárgyalását. A napirendre tűzött előterjesztés sürgős megtárgyalása tekintetében határozathozatal következik. Most kérem szavazatukat a sürgősség kérdésében. (Szavazás.) Köszönöm.
Az Országgyűlés 151 igen, 101 nem szavazattot adott, 67-en tartózkodtak. A javaslat, amelyet napirendre tűztünk, nem kapta meg a sürgősséget. (Általános és folyamatos zaj.)
Tisztelt Országgyűlés! Emlékeztetem önöket… (Általános zaj.) … emlékeztetem önöket, hogy a múlt heti ülésünkön két előterjesztés általános vitáját lezártuk, de részletes vitára bocsátásukra nem került sor. A társadalombiztosítás pénzügyi alapjainak 1994. évi költségvetéséről szóló törvényjavaslat részletes vitára bocsátásáról a jövő heti ülésén határoz az Országgyűlés.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir