VARGA MIHÁLY (FIDESZ)

Full text search

VARGA MIHÁLY (FIDESZ)
VARGA MIHÁLY (FIDESZ) Köszönöm, Elnök Úr. Tisztelt Ház! Nem személyes megtámadtatás címén, csak félig-meddig, mert a pártom részéről nekem kell nyilvánvalóan reagálnom arra, amit Soós Károly Attila úr elmondott… (Derültség. Varga Mihály egyedül képviseli a FIDESZ-t az ülésteremben.)
Ez egy régi vita köztünk, a délelőtt folyamán már elkezdtük a képviselő úrral. Nekem az a véleményem, hogy Orbán Viktor nem nyilatkozott ilyet — azt hiszem, most nem ennek a vitának van az ideje, hogy ezt eldöntsük. Én úgy gondolom, az pusztán, hogy módosító indítványt nem nyújt be egy párt, de ezt javasolja a vitában — főleg egy ellenzéki párt —, ebből pusztán nem lehet következtetést levonni, hiszen nekünk nincsenek meg az információink ahhoz, nincs olyan apparátusunk, amivel a Kormány rendelkezik. Ez az egyik dolog.
A másik dolog, hogy miután be lett nyújtva ez az indítvány más pártok részéről, nem tartottuk szükségesnek, hogy plusz még külön ezt a FIDESZ is módosító indítványként benyújtsa. Nyilvánvaló, hogy vannak olyan képviselők a tisztelt Házban, akik szükségét érzik annak, hogy már benyújtott módosító indítványokat még egyszer a saját nevük alatt megerősítsenek. Mi ezt nem tartottuk szükségesnek.
Én úgy gondolom tehát, az az állítás, amit Soós Károly Attila úr elmondott, mintha a FIDESZ azt mondta volna bárhol is, hogy vállalkozásösztönzés-ellenes lenne az SZDSZ gazdaságpolitikája vagy indítványai, ez nem történt meg. Így tehát igazából nincs is mire reflektálnom. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir