ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! Ugyancsak a házbizottság korábban hozott általános érvényű állásfoglalása alapján javaslom az önálló indítvány napirendre tűzését. Határozathozatal következik. Most kérem szavazatukat. (Szavazás.)
Az Országgyűlés 114 szavazattal, 74 ellenében, 21 tartózkodás mellett az önálló indítványt napirendjére tűzte.
Kérve az Országgyűlés tisztelt tagjait a Ház határozatképességének megőrzésére, jelentem be, hogy a Kormány az elmúlt héten a következő további előterjesztéseket nyújtotta be:
a Magyar Köztársaság részéről aláírt, az ENSZ Éghajlat-változási Keretegyezményének megerősítését indítványozó határozati javaslatot,
a Magyar Köztársaság részéről aláírt, az ENSZ Biológiai Sokféleség Egyezmény megerősítését indítványozó határozati javaslatot,
a lakások és helyiségek bérletére, valamint az elidegenítésükre vonatkozó egyes jogszabályokról szóló 1993. évi LXXVIII. törvény módosítását a 14050-es számon,
a Magyar Köztársaságban élő szlovén nemzeti kisebbség s a Szlovén Köztársaságban élő magyar nemzeti közösség különjogainak biztosításáról aláírt egyezmény megerősítéséről szóló határozati javaslatot a 14009-es számon.
Bejelentem továbbá, hogy Hatvani Zoltán képviselőtársunk a Szabad Demokraták Szövetsége részéről önálló indítványt nyújtott be a távközlésről szóló 1992. évi LXXII. törvény módosítására a 14312-es számon.
Kövér László és Varga Mihály képviselőtársaink a Fiatal Demokraták Szövetségéből önálló indítványt nyújtottak be az általános forgalmi adóról szóló 1992. évi LXXIV. törvény módosítására a 14033-as számon.
A képviselői önálló indítványok napirendre tűzéséről a jövő heti ülésünkön határozunk.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir